Crònica del cap de setmana 21 i 22 d'abril

Sènior Masculí Negre

Aquest diumenge passat es va disputar l'últim partit de l'equip Sènior Masculí Negre a casa, en una jornada en què l'equip va voler fer un homenatge a l'afició i va convertir el partit en una festa, l'equip va guanyar davant el Ploms Reus B per 77 a 58. L'equip Sènior Masculí Verd va caure davant el CENG (Artesa de Segre) per un resultat de 63 a 46 igual que el Sènior Femení, que va perdre al camp del Valls per 61 a 44.

Els equips Pre-mini del club, tant el masculí com el femení van perdre davant el CN Tàrrega Blau igual que van perdre l'Infantil Masculí davant el Mollerussa i el Júnior Masculí davant el Cappont. El Mini Masculí va guanyar davant el Balaguer a casa per un resultat de 86-42, en un partit en què els jugadors del Cervera van saber mantenir una molt bona actitud i joc d'equip, que els va portar a la victòria. També va guanyar el seu partit el Cadet Masculí davant el CN Tàrrega B per 74-48. Pel que fa a la branca femenina, només l'equip Infantil Femení Verd va guanyar el seu partit davant el Fraga per 34-53, gràcies a una gran defensa col·lectiva i bones eleccions en atac. El Mini Femení, que no havia perdut cap partit aquesta segona volta, va perdre davant l'Artesa per 47-34, també es va emportar una derrota l'Infantil Femení Negre davant el Granollers per 70-54.

Partit de l'equip de Veterans del Club dilluns davant el CB Leones després de la derrota del partit anterior davant el Torrefarrera Tower.

Infantil Femení Verd

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.