Crònica del cap de setmana 17 i 18 de març

Infantil Femení Negre

Jornada de molts partits aquest cap de setmana a Cervera. Els jugadors Pollets i escola de bàsquet van participar a la Trobada que es va celebrar a Torà el diumenge al matí, on els nens i nenes van gaudir d'un dia de bàsquet juntament amb el seus entrenadors, i jugadors de molts altres clubs. Victòria del Mini Femení a casa davant el BAC Agramunt, l'equip cerverí segueix invicte aquesta segona fase amb tots els partits jugats, guanyats. També va guanyar a casa el Cadet Masculí davant l'Alpicat. Per altra banda, van perdre els seus partits a casa l'Infantil Masculí, en un mal partit dels cerverins davant el Seròs i l'Infantil Femení Verd en un partit molt disputat, en què les jugadores del Club Bàsquet Cervera ho van donar tot davant un CENG Artesa que va guanyar només per un punt.

Boníssim partit de l'Infantil femení negre que va guanyar al lider, el Vilassar, a casa en circumstàncies poc favorables, ja que l'equip tenia tres baixes, però que amb la seva bona actitud i treball va aconseguir un excel·lent resultat. També el Sènior Masculí Negre va guanyar el seu partit a casa davant el Vila-seca en un partit molt igualat i que el Cervera va guanyar a la pròrroga.

Dels partits que es van jugar fora de casa, només el júnior masculí va aconseguir la victòria davant el Tremp, la resta es van veure derrotats: el Cadet Femení pel Calaf, el Sènior Masculí Verd per l'Agramunt i el Sènior Femení pel Sagrada família Claror A.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.