Crònica del cap de setmana 10 i 11 de març

Cadet Femení

Cap de setmana de descans per molts dels equips del Club bàsquet Cervera Mobel Linea. Dels que van jugar, cal destacar l'equip Mini Femení que no ha perdut cap dels seus partits i es manté primer en la classificació general amb 14 punts, un més que el CENG (Artesa de Segre) que en té 13. Aquest cap de setmana es va desplaçar a Tremp on van guanyar per una àmplia victòria en un partit en que les nenes no van descansar en cap moment. Partit molt ben treballat també de les Cadets Femenines que van guanyar al Balaguer per 62 a 20.

Els equips més petits de la casa, els Pre-mini, també van guanyar els seus partits, el Pre-mini Femení a casa davant el Tàrrega Vermell i el Pre-mini Masculí a Mollerussa. Una derrota molt ajustada del Cadet Masculí que va caure davant el Tàrrega per només un punt de diferència (53-52) al contrari que el Sènior Masculí Verd que va guanyar per la mínima a casa davant l'Alpicat. Derrota també pel Júnior Masculí davant el Binèfar en un partit molt disputat en el qual la balança es va decantar cap a l'equip rival amb un resultat de 66-70.

També van perdre els seus partits els equips Sènior Femení davant el Balaguer a casa i el Sènior Masculí Negre a Montblanc.