Carta de l'entrenador del Sènior Masculí, Salva Coma, d'agraïment a l'afició

SOMNIS I FE AL PAVELLÓ CERVERÍ: GRÀCIES AFICIÓ!!


Definició de la paraula somni segons el Diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans:
  1. Imaginació vana de coses impossibles, o cregudes impossibles.
  2. Esperança, projecte, que sembla no tenir cap probabilitat de realitzar-se
Definició de la paraula fe segons el Diccionari d'Institut d'Estudis Catalans:
  1. Creença ferma en la fidelitat, en la veracitat, en la capacitat, d’algú, en la veritat d’alguna cosa, en l’eficàcia d’alguna cosa.
Somni i fe, aquestes són les dos paraules que defineixen enguany el nou projecte del Sènior Masculí negre del Club Bàsquet Cervera. Somnis d'uns jugadors joves i d'un equip tècnic compromès amb els seus somnis i fe en aconseguir coses que semblen impossibles setmana rere setmana, especialment al pavelló dels somnis, com aviat se l'anomenarà i passarà a la història per haver-se aconseguit les coses més impossibles que es pot aconseguir en una temporada amb un equip jove, però amb fe i amb ganes de somiar. Jo personalment mai he viscut una cosa semblant ni com entrenador ni com a jugador.

Alguns exemples:

Dia 22 d'octubre 2017: Cervera-Montblanc. Montblanc s'avança amb un triple a l'últim minut (76-77). Contestem amb dos bàsquets en els últims segons. Guanyem 80-77.

Dia 16 de desembre 2017: Arriba el líder a casa amb només una derrota, i el guanyem 76-72 en un partit a cara o creu. Pavelló ple de gom a gom com sempre, però aquell dia més ple que mai.

Dia 4 de febrer 2018: Guanyem un dels partits més impossibles que mai s'ha vist. 3 pròrrogues, amb bàsquets també a l'últim segon inclosos quan tot semblava perdut i impossible....més somni, i més fe.

Dia 18 de febrer 2018: Aquest dia ja comencem a pensar que a casa no ens guanya ningú, i també, més somni i més fe. Guanyem un partit a Torredembarra on estàvem 14 per sota a falta de 10 minuts. Remuntada històrica.

Dia 3 de març 2018: Venim de guanyar la setmana passada a la pista del Reus amb bàsquet a l'últim segon i remuntant també 14 punts en l'últim quart...la nostra fe ja comença a ser malaltissa quan es tracta de finals ajustats. Juguem contra Calafell, partit empatat a 65 i ells s'avancen a 7 segons pel final. Tothom conté la respiració, queden 7 segons encara...tothom sap que a Cervera tot és possible però aquest cop el repte és de dimensions èpiques....ho tornem a fer...triple a l'últim segon des de la cantonada! El pavelló s'ensorra.

I us podeu preguntar...com és possible? De vegades a mi també em costa creure que tot això sigui possible i sigui veritat...però ho és. Penso que el secret ha estat en les dos nostres màximes en aquest equip: esforç i humilitat. Estic convençut que aquests dos valors ens han portat fins aquí. Som joves, molt joves, amb poca experiència...però ho donem tot i la humilitat és la nostra bandera.

Però hi ha un tercer factor: el públic, l'afició. A principi de temporada no teníem tant públic, però cada cop que algú entra a veure un partit, el més probable és que torni al cap de dues setmanes. El públic ens ha fet guanyar partits impossibles, ens ha fet vibrar i ha donat sentit a la nostra feina. Familiars de jugadors, jugadors de la cantera, adolescents de Cervera, padrins, padrines, gent que potser no coneixem molt bé però cada setmana són allà. Des d'aquí vull agrair tot aquest públic que és part imprescindible d'aquests èxits, sense ells no haguéssim fet tots aquests miracles.

A la xerrada de l'últim partit vam fer al·lusió a vosaltres, amics seguidors. Vaig dir textualment: “Avui, torna a ser un partit important. Però no perquè necessitem la victòria, sinó perquè quan sortireu allà fora, un trobareu desenes i desenes de persones que són aquí avui per tornar a viure un altre dia màgic amb vosaltres. Això no es viu cada dia, gaudim-ho fins al màxim, perquè és molt especial i molts pocs equips no professionals tenen aquest luxe que nosaltres tenim”.

Ens agradaria poder abraçar-nos a tots i cadascú de vosaltres després de cada partit...com que no podem, us ho fem saber per aquí...sou genials!! Milions de GRÀCIES. Tot això ja forma part de la llegenda d'aquest club, estem fent història i en seguirem fent junts. Somnis, fe...Cervera fort!!!

Salvador Coma
Entrenador del Sènior

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.