Crònica del cap de setmana 24 i 25 de febrer


Infantil Masculí
Cap de setmana de jornada regular on tenim resultats de tot. A casa van jugar els equips masculins del Club​ assolint victòries els equips base. Victòria del Pre-mini Masculí davant el Lleida CE B en un partit igualat que es va resoldre en els últims minuts i que va iniciar la jornada del dissabte, després, el Mini Masculí es va veure amb el Bellpuig, en un partit on els de casa van ésser molt superiors i van tancar marcador amb el resultat de 72-22. Amb aquest resultat, l'equip mini es manté invicte aquesta segona volta seguit del Sedis. ​També va guanyar el seu partit davant el CB Bellpuig l'Infantil Masculí que recuperava, després de molts mesos per lesió un dels seus jugadors, en Quim Castells.

La jornada de la tarda s'iniciava amb un Sènior Femení que necessitava guanyar però que va caure davant el Reus Deportiu per només 2 punts i seguia amb el Sènior Masculí Verd que també va perdre el seu partit davant l'Almacelles.

El partit del Cadet Masculí va ser l'únic que es va celebrar el diumenge a casa  i va acabar amb la victòria de l'Alpicat. ​ ​La resta de partits es van disputar fora de casa, victòries del Cadet Femení a Mollerussa i del Sènior Masculí Negre a Reus. La resta d'equips van perdre els seus partits.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.