Crònica del cap de setmana 17 i 18 de febrer

Membres del club que participen al PDP.
Aquest cap de setmana, els jugadors i jugadores mini que formen part del Programa de detecció i perfeccionament (PDP) que ofereix la Federació Catalana de bàsquet , destinat als nens i nenes de categoria Minibàsquet (1r i 2n any), que compta amb 36 centres a tot Catalunya i que es duu a terme durant tot l'any, que realitza tres trobades en tota la temporada i que conclou amb la realització d'un campus d'estiu exclusiu per a tots els jugadors i jugadores del programa, van participar a la segona trobada aquest diumenge dia 18. En el cas del PDP femení es va dur a terme al Poliesportiu de Mollerussa durant el matí i fins al migdia i en el cas masculí al Poliesportiu de Tàrrega (excepte un dels partits que es va disputar al Poliesportiu de Mollerussa). Van disputar 2 partits cada grup, els jugadors de primer any en format 3x3 i els jugadors de segon any en format 5x5. Una molt bona experiència per tots els jugadors i jugadores que hi van participar.

Per altra banda, la jornada va transcórrer de manera desigual, l'equip Pre-mini masculí va perdre davant l'Andorra A igual que van perdre el Júnior masculí, el sènior masculí verd i el Sènior femení, per altra banda, el Pre-mini femení, mini masculí i femení, infantil masculí i els dos infantils femenins, el cadet masculí i el sènior masculí negre van guanyar els seus respectius partits.

Els més petits del Club, pollets i escola, es van desplaçar a Bellvís on van gaudir de valent a la Trobada d'escoles de bàsquet.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.