Crònica del cap de setmana 10 i 11 de febrer


Aquest passat diumenge 11 de febrer es va celebrar a la localitat d'Almenar el Torneig de Seleccions Territorials Preinfantils entre Lleida, Girona, Tarragona i Barcelona. Cinc jugadores del Club bàsquet Cervera Mobel Linea van participar-hi en representació de la selecció territorial Lleida. També han estat triats dos jugadors cadets de primer any del Club bàsquet Cervera Mobel Linea per formar part de la selecció cadet.

Per altra banda, els jugadors des de pollets fins a infantils han tingut festa en les seves corresponents competicions coincidint amb el Carnaval.

Pel que fa als equips que sí que han disputat els seus partits, victòria pel Cadet Femení davant el Torrefarrera a casa seva per 27 a 76 i del Júnior Masculí a casa davant el Mollerussa per 64-59. La resta d'equips van perdre els seus corresponents partits. Derrota del Cadet Masculí davant el Tàrrega B, del Sènior Femení a casa davant el Grup Barna, del Sènior Masculí Verd davant el Fraga i del Sènior Masculí Negre davant del Torres de Segre.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.