Crònica del cap de setmana 20 i 21 de gener


Aquest cap de setmana moltes victòries al Club Bàsquet Cervera Mobel Linea.

Els més petitons de tots, els Pollets i escola del Club van anar a la Trobada d'escoles que es va celebrar a Agramunt el diumenge. El mini masculí va aconseguir una important victòria al camp de l'Andorra dissabte al matí, tancant marcador per 90-40 igual que el mini femení, que va jugar a casa i va tancar marcador 75-25 contra el Balaguer. L'Infantil masculí es va desplaçar a Lleida, al camp del Pardinyes on va guanyar en un partit fàcil tot i l'alçada dels jugadors rivals, també l'infantil femení negre va guanyar al St. Quirze.

Per altra banda, l'infantil femení verd va caure davant el Balaguer, a casa, per 36 a 54. Els dos equips cadets es van emportar la victòria, el masculí al camp del Vallfogona de Balaguer i el femení a Cervera davant l'Andorra. Invicte el Júnior masculí que va derrotar al Maristes Montserrat a Lleida.

Els equips sèniors masculins del club van caure derrotats, el sènior masculí verd davant el Sícoris i el sènior masculí negre davant el Cambrils, segon en la classificació general. El sènior femení sí que va guanyar el seu rival, el Manyanet Reus al seu camp.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.