Crònica del cap de setmana 13 i 14 de gener


Després de les vacances de Nadal, en què molts dels nostres jugadors i d'altres clubs han participat del Campus de tecnificació que es va fer els dies 27, 28 i 29 de desembre i al Campionat 2x2 mixte que es va fer el dia 2 de gener, aquest cap de setmana s'han reiniciat les Competicions en segona volta. Bones sensacions de molts dels equips del Club però molt destacables i importants les victòries dels tres equips Sènior.

El sènior femení aconsegueix una important victòria davant del CB Ipsi A - Otto Sylt (Barcelona) per 60 a 49 a casa, també el Sènior masculí Verd guanya al seu rival, CB Torrefarrera per la mínima, 50-49, victòria important per l'equip. Important també la victòria del Sènior Masculí negre davant del CB Borges -Garrigues per 75-66, un partit intens i en què la grada, com acostuma a passar en els partits dels equips sèniors, estava plena a vessar i va donar-ho tot per tal que el seu equip obtingués un bon resultat. Anteriorment a aquest partit, trepidant partit del Júnior masculí del Club que s'enfrontava amb el Cappont per tal de mantenir el lideratge i al qual va guanyar per 97-68.

Pel que fa a la resta d'equips del club, victòria del Pre-mini masculí i derrota del Pre-mini femení, victòria dels equips mini masculí i femení, derrotes dels equips infantils, tant del masculí com dels femenins i victòria del cadet masculí (el cadet femení descansava).

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.