Segona victòria d'aquesta pretemporada del sènior masculí del CB Cervera-Mobel Linea

Segona victòria d'aquesta pretemporada del sènior masculí del CB Cervera-Mobel Linea de 3a Catalana davant el CN Tàrrega de 2a Catalana.

Els primers tantejos del partit van ser favorables al Tàrrega, que va aprofitar els erros defensius del Cervera en el balanç defensiu. Tot i anar sempre per darrera en el marcador, els cerverins mai es van despenjar molt de l'equip local. El Cervera seguia dins del partit tot i les rotacions amb 5 jugadors júniors. A la mitja part, l'electrònic reflectia un clar 48-40 pel CN Tàrrega.

A la segona part, el Cervera va millorar en defensa tot i tenir jugadors importants carregats de faltes. El partit però va seguir amb la iniciativa del Tàrrega que tirava de la veterania dels seus homes importants. El partit va canviar el seu signe quan a 5 minuts pel final el Cervera va canviar la seva defensa i va desconcertar el Tàrrega de forma clara. Això afegit a l'encert exterior dels de la Segarra van capgirar el.partit de forma inesperada i a falta d'un minut el Cervera ja estava 4 punts per davant. L'últim minut es va saber administrar l'avantatge i el Cervera va guanyar el partit sense més ensurt amb un triple del Tàrrega insuficient a falta de 2 segons pel final del matx.