Els veterans del CBC al torneig de primavera (Lleida)


Per tercer any consecutiu, els veterans del CBC competeixen al torneig de primavera organitzat per la Federació Territorial de Lleida. Els equips rivals solen ser molt més conjuntats, ja que la majoria venen de jugar la lliga d'empreses tot l'any.

( CBC 54 – LAB&CAR 50 i CBC 53 – GATS VELLS 32 ) Ambdues victòries es van aconseguir a l’últim quart, amb un treball defensiu més que lloable fins al final del partit, contra equips que a priori eren millors, més joves i amb més experiència. El CBC és un ferm candidat a quedar primer de grup i plantar-se a la final del torneig, al bell mig dels Camps Elisis, anteriorment conegut com l'antic pavelló d'Antorxa. Ara bé, caldrà que els veterans surtin concentrats, per tal de guanyar el tercer partit contra el C.B. Mossa, que sembla ser l'equip més assequible.

Ara que els veterans estrenen un nou equipatge, els jugadors: J. Sucarrats, I. Macarulla, I. Alcoba, X. Albareda, R. Albareda, S. Serra , D. Cobos, F. Pedrós i R. Aldomà, i la jugadora I. Solé ja semblem un equip de veritat. De fet, només els fa falta un entrenador que gestioni el partit des del primer minut.

Més de la meitat dels jugadors veterans tenen fills i filles jugant a les diferents categories del CBC. En tots dos partits disputats hi ha hagut cinc o sis cistelles fàcils fallades i vàries pilotes perdudes. I jo em pregunto: Què passa quan són els nostres fills els qui cometen aquests errors als seus corresponents partits? Segurament, responem amb pensament negatius i alguna que altra bronca, per dir-ho finament. Cal entendre el bàsquet com un joc d'errors i encerts, en què el públic no ha de desestimar ni qüestionar la feina feta pels joves jugadors al llarg de tota la temporada. No hi ha cap dubte que ho fan amb la màxima il·lusió possible, a més, jugar a la pista és molt diferent que veure-ho des de la grada.

UN BON RESULTAT ÉS HAVER-HO FET EL MILLOR POSSIBLE
Amb la tecnologia de Blogger.