Setmana Santa de tornejos per alguns equips del club

Setmana Santa de tornejos per a diferents equips del Club Bàsquet Cervera.

 L'equip Pre-mini Masculí ha participat en el torneig de Canovelles, s'ho han passat molt bé i, a més a més, han acabat el torneig com a sotscampions de la seva categoria.

El Pre-mini Masculí al torneig de Canovelles.
L'equip Pre-mini Maculí amb la copa aconseguida.
L'equip Mini Masculí s'ha proclamat campió del torneig de Reus amb un gran joc de tot l'equip. El Jugador del CB Cervera, Adrià Pedrós, ha estat escollit MVP del torneig.

El Mini Masculí campió del torneig de Reus.
L'equip Pre-infantil Femení ha participat en el torneig internacional MIC celebrat aquests dies a la Costa Brava. L'equip del CB Cervera s'ha classificat per la fase final després d'enfrontar-se en la fase de grups al Barça CBS, al Viloví d'Onyar i al Bisbal Bàsquet CE. En la fase final a caigut contra el CE Palamós. La trajectòria i les molt bones estadístiques de l'equip cerverí es poden veure en aquest enllaç. La jugadora del CB Cervera, Aina Roqué, ha estat elegida dins el quintet ideal del torneig.

L'equip Pre-infantil Femení que ha participat en el MIC.
Aina Roqué escollida dins el quintet ideal del torneig.
I finalment l'equip Júnior Femení ha quedat en un novena posició en el torneig de Setmana Santa de Saragossa. L'equip Cerverí ha acabat el torneig amb només una derrota contra la Selecció Espanyola U15, guanyadora del torneig, i quatre victòries contra Doctor Azua, Cia de Maria, Romareda  i Vila-Real. El torneig s'ha pogut seguir per internet en aquest enllaç.


Amb la tecnologia de Blogger.