Sènior Femení: Club Bàsquet Cervera-Mobel Linea 53 – Sedis Efausa 48

Important partit el que jugava aquest cap de setmana a Cervera el Sènior Femení contra el Sedis, un equip que està lluitant per eludir les places de promoció i que necessita sumar victòries. En canvi per a les cerverines partit important per deixar més lluny als equips que estan en aquests llocs.

Mal començament de les locals, completament desconnectades del partit, amb errades inexplicables i cap mena de ritme és el resum de gran part del partit. Sedis s’aprofita de la situació de mal joc local per manar en el marcador i imprimir el ritme que més els interessava. Al final del 1er quart el resultat era de 15-21. Mica en mica les cerverines van entrant en el partit i ara comencen a combinar bones accions amb decisions absurdes que fan que a la mitja part l’equip encara vagi a remolc, 28-31 és el resultat.

El 3er quart comença amb un parcial de 9-0 local amb el qual semblava que s’allunyava el mal joc, però mica en mica les visitants van anar reduït diferències fins arribar al final del quart amb el resultat de 42-42. L’últim quart va ser molt igualat, amb molts nervis i errades per part dels dos equips, tot i això les locals van estar una mica millor en els últims instants i això va permetre endur-se una treballada victòria tot i el mal joc mostrat.