Sènior Femení: Club Bàsquet Cervera-Mobel Linea 70 – Aquagan C.B.Lleida 76

Partit dels grans el que es celebrava aquest cap de setmana a Cervera, ja que ens visitava el líder del grup, el C.B.Lleida i cal dir que en cap moment el partit va decebre a les expectatives creades.

Una gran sortida local, amb un parcial de 12-1 en els primers minuts feia presagiar que les locals plantarien cara al líder i que anirien a pel partit i que si les visitants volien sumar haurien de suar de valent. Tot i aquest inici, les visitants van entrar dins el partit i el resultat del 1er quart va ser 14-13. A partir d’aquí el partit va passar a ser molt igualat amb intercanvi de cistelles constant però sempre amb les locals davant en el marcador, 38-31 a la mitja part.

En el tercer quart les visitants van reaccionar, a partir d’una defensa zonal que va posar molts problemes a les cerverines i van rebre un parcial de 9-19 en aquest quart. Tot i això l’equip va saber reaccionar i va tornar a igualar el partit arribant faltant 2 segons amb empat a 65 i pilota per poder guanyar. No va ser possible i el partit es va veure abocat a la pròrroga. En la pròrroga les visitants van ser en tot moment superiors i van endur-se una treballada victòria per 70-76.

Cal felicitar als dos equips pel gran partit que es va veure aquest passat dissabte.