Cadet Femení: C.B. Cervera Mobel Linea 49 – C.N. Tàrrega 26

Partit dominat de principi a final per les jugadores del C.B.Cervera, que van estar en tot moment per la feina i en cap moment van donar opció a l’equip rival. Un parcial de 15-1 en els primers minuts de partit, a partir d’una gran defensa i bones accions d’atac van trencar el partit, i fins a la mitja part la tònica del partit va ser la mateixa, on les cerverines van col·lapsar en tot moment l’atac visitant deixant-les en només 8 punts en els primers 20 minuts. El resultat a la mitja part era de 24-8.

En la segona part el Tàrrega va proposar una defensa zonal que inicialment va dificultar l’atac local, però llavors un gran encert en el llançament exterior va fer que la distancia en el marcador seguís augmentant. Només el relaxament de l’últim quart va fer que la diferència no fos més gran. Al final una bona victòria per 49-26.

Parcials: 17-3 / 7-5 / 19-7 / 6-11

Van jugar: Júlia García (5), Andrea Mourin, Núria Sucarrats (4), Inssaf Bacha (9), Júlia Companys (5), Lídia Gutiérrez (22), Carla Gual, Aura Riu (4).