Sènior Femení: Petropintor Asfe St. Fruitós 45 – Club Bàsquet Cervera-Mobel Linea 57

Partit fora de casa per a les cerverines, ja sabem que en aquesta categoria totes les pistes són complicades i és molt difícil sumar. Tot i això un gran inici de partit visitant amb bona defensa i gran encert en el tir exterior posa els primers avantatges en el marcador, 8-18 al final del primer quart. Tònica semblant en el segon quart, on el domini i bon joc cerverí es feia cada vegada més palès, arribant a la mitja part amb el resultat de 19-31.

En la segona part les locals van sortir amb una defensa pressionant a tot el camp per tal de dificultar el joc cerverí, i mica en mica es van anar acostant en el marcador fins a posar-se a només 6 punts (39-45) faltant 5 minuts per acabar. Però en aquest moment les jugadores del Cervera van saber mantenir el cap fred i van suportar la pressió local amb uns últims minuts molt bons i enduent-se una merescuda victòria.