Sènior Femení: Celtic Basquet Molins 56 – Club Bàsquet Cervera-Mobel Linea 41

Partit complicat el que havia de disputar aquest cap de setmana el Sènior Femení, al camp del Bàsquet Molins, l’únic equip del grup que encara no coneix la derrota.

Ja de bon principi de partit les locals van imposar el seu ritme de partit, amb molta intensitat i encert exterior. Comencen a dominar en el marcador, tot i això sempre amb distàncies curtes, al final del 1er quart el resultat era de 14-10. La mateixa tònica es va produir en el segon quart, tot i un millor inici local, les cerverines van poder contrarestar amb uns últims dos minuts molt bons i que deixaven el marcador 24-20 a la mitja part.

Tot va canviar en el 3er quart, un parcial de 10-2 en els primers 8 minuts del quart fa que les cerverines es descentrin i no trobin en cap moment en seu lloc dins el partit i mica en mica les locals van anar agafant confiança. Tot i això en el quart període amb un parcial de 0-7 van aconseguir posar-se 39-32, però va ser un miratge. Les locals van seguir dominant i uns últims minuts molt dolents de les jugadores del C.B.Cervera van permetre eixamplar diferències a les locals fins arribar al final amb el resultat de 56-41.