Cadet Femení: C.E.Vedruna Balaguer 26 – C.B. Cervera Mobel Linea 69

Partit molt plàcid el jugat aquest cap de setmana pel Cadet femení del C.B.Cervera, on un gran primer quart amb un parcial de 19-0 en els primers 6 minuts va deixar el partit pràcticament fini quitat. Les cerverines van sortir molt concentrades i a partir d’una bona defensa durant tota la primera part no van permetre que les locals poguessin fer el seu joc i que pràcticament no anotessin. El resultat a la mitja part era de 8-41.

En la segona part un millor joc local i el lògic relaxament de les cerverines va permetre a les jugadores de Balaguer plantar més cara. Tot i això, partit sempre controlat i sense patir pel marcador.

Parcials: 3-22 / 5-19 / 7-17 / 11-11

Van jugar. Júlia García (2), Carla Gual (2), Núria Sucarrats (3), Inssaf Bacha (1), Júlia Companys (15), Sandra Cortés (7), Lídia Gutiérrez (27) Andrea Mourin (4), Aura Riu (4), Jana Clos (4).