Cadet Femení: C.B. Mollerussa 41 – C.B. Cervera Mobel Linea 58

Partit molt disputat i molt igualat durant 30 minuts i que les cerverines van decantar amb un últim quart molt bo i que va donar una avantatge que potser no reflexa el que va ser el partit.

Un mal començament visitant, sense cap mena de ritme, ni ofensiu ni defensiu, fa que les jugadores del Mollerussa marquin en tot moment el ritme del partit i obliga a les cerverines a anar sempre a remolc. Les locals en tot moment van saber treure profit de la seva major alçada i posaven molts problemes en el rebot defensiu. A la mitja part el resultat era de 22-22.

Una mala sortida cerverina fa que les locals es posin 29-24 en l’inici del tercer quart, i aquest va ser el punt d’inflexió, amb un parcial de 0-9 i sobretot una gran millora defensiva que no va permetre jugar amb comoditat a les locals, mica en mica es van fer amb el domini del partit fins arribar al final del partit amb el màxim avantatge que es va tenir, 41-58.

Aquest partit ha de servir de lliçó per tenir clar que si no es treballa defensivament qualsevol equip et pot posar les coses difícils.

Parcials: 13-13 / 9-9 / 13 -16 / 6-20

Van jugar. Júlia García (2), Carla Gual (2), Núria Sucarrats (4), Inssaf Bacha (3), Júlia Companys, Sandra Cortés (18), Lídia Gutiérrez (19) Andrea Mourin (3), Jana Clos (7).