Sènior Femení: CB Cervera-Mobel Linea 72 – Barça CBS “B” 37

Immillorable debut a casa de Sènior Femení del C.B.Cervera contra un Barça “B” que en cap moment va ser rival per a les locals.

El començament del partit va ser premonitori, un parcial inicial de 9-0 de sortida i un ritme de partit molt alt van deixar clares les intencions de les cerverines, Tot i uns moments de dubtes a finals del 1er quart on les visitants es van acostar en el marcador i va semblar que podien entrar en el partit, va quedar en això, un miratge. Les locals van seguir amb un ritme alt tant defensiu com ofensiu i van arribar a la mitja part amb l’ampli resultat de 39-21.

La segona part va seguir amb la mateixa tònica, un Cervera molt superior que mica en mica va anar ampliant l’avantatge en el marcador fins arribar a resultat final de 72-37.

Cal destacar el debut de dues jugadores Cadets, l’Aura Riu i la Lídia Gutiérrez que van ajudar a la brillant victòria cerverina.

La setmana que ve l’equip es desplaçarà a la pista del BF Cornellà on esperem seguir sumant.