Cadet Femení: Sedis Esquitx 63 – C.B. Cervera Mobel Linea 40

Segona derrota consecutiva del cadet femení en una pista sempre difícil com és la del Sedis. Un partit que ja en els inicis va quedar clar que les locals portaven una marxa més, molta més agressivitat defensiva i millor actitud. Això ràpidament es va traduir en el marcador. Les cerverines sempre van anar a remolc, ja a la mitja part el resultat era de 32-22.

La sortida del tercer quart va ser molt dolenta, les cerverines van desaparèixer de la pista i van encaixar un terrible parcial de 20-3 en aquest quart que va deixar definitivament sentenciat el partit. En l’últim quart, un Sedis més relaxat va permetre que les jugadores del C.B.Cervera maquillessin una mica el marcador.

Aquestes derrotes ha de servir per reaccionar i treballar més fort per assolir els èxits que s’esperen d’aquest equip.

Parcials: 16-9 / 16-13 / 20-3 / 11-15

Van jugar. Júlia García, Carla Gual (3), Núria Sucarrats (3), Inssaf Bacha (7), Júlia Companys (5), Sandra Cortés (3), Andrea Mourin (1), Aura Riu (14), Jana Clos (4).