Crònica del partit del Sènior Femení entre el C.B. Cervera i el F.C. Martinenc

En la 19a jornada el Cervera rebia la visita del Martinenc, equip de mitja taula que ja va posar les coses molt difícils en el partit a la seva pista.

El Cervera començava el partit amb només 8 jugadores i pendents de poder rebre l’ajuda d’alguna jugadora júnior a partir del descans. Suma’t a aquest condicionant, en els primers compassos de partit les locals perdien a una de les seves bases per una torçada de turmell. El resultat va ser que a l’equip l’hi va costar molt entrar en el partit i després d’uns primers deu minuts molt erràtics per part dels dos equips, s’arribava a la primera pausa amb un pobre 8-7 al lluminós.

En el segon període les locals si que despertaren, i corrent ràpids contraatacs i amb un major encert aconseguiren anotar 18 punts, marxant al vestidor amb 26-15 al marcador.

En la represa les barcelonines també van despertar, i ràpidament van deixar enrere la seva sequera anotadora. Gràcies al seu encert en l’un contra un i des de la línia de tir lliures anotaven amb més facilitat. Malgrat això, les cerverines seguien entonades i el quart es tancava amb un vistós 23-16 que semblava deixar el partit sentenciat.

Però lluny d’això les barcelonines no es van pas rendir. Van pujar línies defensivament i recuperant algun pilota i anotant des de mes enllà de 6’25, aconseguien reduir diferències, gràcies també a algunes cistelles fàcils errades per les locals. Malgrat això, les de la Segarra no es van deixar sorprendre i la diferència no va baixar dels 10 punts fins al 60-51 final.

La setmana que ve, ens jugarem bona part de les opcions de retornar a la part més alta de la classificació a la pista del joventut les corts.