Crònica del partit del Sènior Femení Lluïsos de Gràcia vs CB Cervera

Cervera i Lluïsos es jugaven en la 17a jornada la 5a plaça, en la petita i difícil pista de Gràcia, on el públic gairebé és dins el terreny de joc i les reduïdes mides condicionen molt la manera de jugar.

Tot i així, lluny de sortir empetitit, les cerverines van començar el partit amb força i ràpidament manaven en el marcador per 2 a 6 al tercer minut de joc. Lluïsos reaccionava i gràcies a un triple aconseguia emportar-se el primer parcial per un ajustat 9-8.

A partir d’aquí el Cervera ja es va fer dominador absolut del partit. Gràcies a una persistent defensa sobre les exteriors locals, les de la Segarra recuperaven moltes pilotes que es transformaven en perillosos contraatacs. Gràcies a un parcial de 9-0 i un parell de triples, les visitants arribaven al descans amb un favorable 23-27.

El Cervera va sortir igual d’entonat del vestidor i ràpidament es col·locava amb una diferència de deu punts que ja gairebé no perdria en tot el partit. Així aquest darrer període es tancava amb 35-45.

En el darrer i últim quart, un altre bon parcial de les visitants de 2-8, les posava 15 punts a sobre i gràcies a una gran defensa que va dificultar moltíssim l’atac en estàtic de les barcelonines, i gràcies a la gran actitud mostrada per les de Cervera durant els 40 minuts, es van emportar el partit amb més comoditat de la prevista, per 44 a 55, i recuperant així la 5a plaça en la classificació.