Crònica del partit del Sènior Femení C.B. Cervera Mobel Linea vs C.B. Sant Antoni-Poble Sec A

El Cervera encetava la segona volta enfront un rival molt ràpid que ja havia guanyat a les de la Segarra en el primer partit de la temporada.

Així el partit començava amb gran igualtat i diferències mínimes al marcador, amb un Poble Sec corrent a la contra i un Cervera intentant imposar la seva major alçada en el joc interior. El final dels primers 10 minuts es resolien amb 11-13 per les visitants.

En el segon, seguia la tònica però les barcelonines aconseguien imposar el seu ritme i arribar al descans amb un màxim avantatge de 5 punts, amb 23 a 28 al seu favor, en part també gràcies a un gran desencert del Cervera.

Però a la represa les cerverines van sortir a per totes i amb un gran encert en aquest període i a controlar els contraatacs del rival, s’imposaven per 24-12 i aconseguien 7 punts d’or al seu favor de cara al desenllaç del matx.

Les barcelonines lluny de tirar la tovallola, van tornar a córrer i a base d’atacar les pivots locals amb jugadores més ràpides, van tornar a donar la volta al marcador. Al minut 8, les visitants posaven la por al cos de les cerverines posant-se un punt per sobre, 52-53. A partir d’aquí, el Cervera va aconseguí posar amb paciència bones pilotes interiors, i gràcies a la seva superioritat en la pintura i l’encert en els tirs lliures finals, al final es va imposar per un ajustadíssim 62 a 58.