Crònica del partit del Sènior Femení entre el CB Cervera Mobel Linea vs SESE B

En la darrera jornada de la primera volta, el Cervera rebia un dels tres equips que encapçalen la classificació.

El partit va ser molt igualat en tot moment, i així també el primer període. Un parcial inicial de 0-7 per les visitants feia témer el pitjor, però les cerverines ràpidament van endurir la defensa i van aconseguir tancar el quart amb 9-11.

En el segon les coses seguien de manera molt similar, les locals defensaven bé però tenien molts problemes en l’atac estàtic. Així, gràcies a recuperacions de pilotes en la pressió a tota pista els va permetre d’anotar alguns bàsquets amb certa facilitat que les permetien arribar al descans amb un 24-25 que deixava el partit obert.

En la represa les de la Segarra encara van acusar més la falta d’idees en atac, i és que el SESE és un equip molt potent en la defensa de l’1c1. Així aquests deu minuts, el parcial era molt baix, 6-9.

En l’inici del darrer quart, el Cervera anotava una cistella ràpidament que les permetia posar-se a només dos punts. Però a partir d’aquí el SESE aconseguia obrir una petita escletxa en el marcador gràcies al seu joc interior i al major encert des de la línia dels tirs lliures. A manca de dos minuts per finalitzar el matx, les visitants dominaven ja per 38-45. Malgrat l’última embranzida de les locals, les diferències poc es van moure i el partit va finalitzar amb 44-50 al marcador.