Crònica del partit del Sènior Femení entre el CB Cervera i el CB Lleida B

En la onzena jornada de lliga, el Cervera rebia el CB Lleida en un partit, que, malgrat la diferència en la classificació, es preveia igualat com així va ser.

Les cerverines començaven dominant amb autoritat i amb un joc interior força superior tancaven el primer parcial amb un clar 15 a 9.

Les Lleidatanes buscaren refugi en una defensa zonal en el segon període, i malgrat que les locals van atacar be i van aconseguir bones seleccions de tir, el seu gran desencert les va portar a cedir dos punts en aquest parcial i arribar al descans amb 28-24 al marcador.

En la represa es mantenia la tònica, però ara les defenses s’imposaven a l’atac i els dos equips recuperaven força pilotes amb pressions a tota la pista. Així el quart es tancava amb un 8 a 6 a favor de les de la Segarra.

Dos triples consecutius just començar el darrer període feien presagiar un final mes o menys tranquil per les locals, quan a falta de 5 minuts el marcador reflectia un 44-33. Res mes lluny que la realitat. Un parcial de 0-11 per les de la capital de les terres de ponent, ens abocava a un darrer minut d’infart. Afortunadament les cerverines van estar encertades des de la línia de tirs lliures i amb 5 punts per només una cistella del Lleida deixava el marcador amb un 49-46 final.