Crònica del partit del Sènior Femení CB Cervera Mobel Linea contra Sirius Bàsquet Club-CB Trevol

En la darrera jornada de l’any, el CB Cervera visitava la pista d’un Sirius bàsquet situat a mitja classificació en un nou desplaçament que no es presentava gens fàcil.

El partit arrencava amb un ritme frenètic d’anades i vingudes d’una gran intensitat. Així el Cervera aconseguia retallar una desavantatge de 6 a 1 inicial per tancar el quart amb empat a 15.

En el segon es mantenia la tònica, però les cerverines aconseguien anar imposant la seva superioritat interior i amb millor defensa arribaven a la mitja part amb un 24 a 34 a favor.

El tercer període va ser molt semblant a l’anterior, i les de la Segarra van jugar molt be en atac fins a distanciar-se i tancar període amb un clar 31-54.

L’últim quart el Sirius tornava a prémer l’accelerador i ha imposar un ritme rapidíssim i retallar lleugerament la diferència, però un Cervera molt sòlid no es va deixar sorprendre en aquesta ocasió, i va tancar el partit amb 48-61 al marcador i mostrant una gran actitud durant els 40 minuts.