Sènior Femení: Crònica del partit del Sènior Femení CBcervera Mobel Linea vs Lima-Horta

Emocionantíssim partit el disputat aquest dissabte al pavelló de Cervera, on l’equip local, 4t classificat rebia el 2n que només havia encaixat una derrota.

El partit començava amb un primer quart molt igualat en el que ja es veia l’alt nivell dels dos equips amb una gran intensitat en el joc. Així el període es tancava amb 13 a 14 per les barcelonines.

En el segon les visitants premien l’accelerador i amb una gran sortida començaven a posar les primeres diferències en el marcador. Al descans un 23-31 mostrava les dificultats de les locals per mantenir el pols al segon classificat. A la represa les diferències augmentaven fins al dotze punts, però un bon final de quart de les locals permetia tancar aquest tercer quart amb un 33-38 que donava opcions al Cervera.

Però de nou una gran arrencada de les visitants en el darrer període, les tornava a situar amb dotze de diferència i tot semblava decidit, a falta de sis minuts. Llavors és quan les cerverines van treure forces d’on semblava que no en quedaven, i augmentaven desesperadament el nivell defensiu. Una molt millor defensa en l’1c1 i una pressió que els va permetre recuperar varies pilotes, els va permetre anar retallant la diferència en el marcador i empatar el partit a 48 a falta de poc més d’un minut.

Acte seguit, un dos mes un de les visitants posava les coses molt difícils, però un tir lliure encertat, després una recuperació i dos tirs lliures més encertats, situaven l’empat a 51 amb que es forçava la pròrroga.

En el temps extra, les cerverines van controlar millor el ritme de joc i sempre van anar per davant en el marcador, amb diferències que van arribar a ser de cinc punts fins al 59-56 final.