Sènior Femení: Crònica del partit del Sènior Femení Bosco Horta-C.B.Cervera Mobel Linea

El Cervera visitava la pista del Bosco Horta en aquesta sisena jornada del campionat, un equip amb una victòria menys que les de la Segarra.

Partit dur el disputat a Barcelona, i igualat fins els instants finals.

Començava l’encontre amb igualtat al marcador i gràcies a un parell de triples les cerverines agafaven un curt avantatge de quatre punts. I així continuava el segon, amb dos triples més i una bona defensa que deixava el marcador al descans amb 16-23 per les visitants.

En la represa, el Cervera es veia obligat a lluitar moltíssim el rebot, tan ofensiu com defensiu per tal de mantenir a ratlla les jugadores locals. Així aquest tercer quart fou l’únic guanyat pel Bosco per 16-14 gràcies al rigorós arbitratge que les va portar a la línia de tirs lliures tot sovint.

Amb només 5 punts per sobre les cerverines obrien l’últim període, temps en el qual, van saber imposar la seva major experiència per jugar amb més serenitat aquests darrers minuts i imposar-se definitivament per 41-54 i així aconseguí la quarta victòria de la temporada.

Aquest dissabte visita la nostra pista el Lima-Horta, segon classificat amb només una sola derrota.