Crònica del partit del Sènior Femení entre el CB Cervera Mobel Linea i el Basquet Ateneu Montserrat

El Cervera rebia en la novena jornada un dels equips de la part alta de la classificació i el segon equip amb el millor atac del grup.

Així, el partit es presentava força difícil i més tenint en compte el llarg llistat de baixes que presentaven les de la Segarra.

El partit començava amb intercanvi de cistelles i molt igualat i amb tres triples en aquest primer període de les locals, que deixaven el marcador igualat a 14.

En el segon quart, continuava la tònica, triples de les cerverines i joc molt ràpid de les visitants, però les defenses s’imposaven més en aquests minuts i al descans el marcador reflectia un just empat a 26.

En el tercer temps, les barcelonines han pogut obrir una escletxa de 5 punts gràcies a dos triples seguits en el darrer minut i posar un 37-42 al marcador, distància que ja seria insalvable per les de Cervera.

En el darrer període, el Cervera ha posat molta més intensitat i amb una defensa pressionant a tota la pista ha aconseguit llimar lleugerament una diferència que havia arribat als 11 punts per un mal inici de quart, fins arribar a l’últim minut amb un esperançador 57-59, però un triple del BAM ha fet inútils els esforços.