Sènior Femení: Crònica del partit entre FC Martinenc A-CB Cervera

En la quarta jornada de la temporada les cerverines es desplaçaven a la pista del FC Martinenc A, equip que havia aconseguit una victòria en les tres primeres jornades, això si, amb un inici de calendari bastant complicat. Mentrestant, les de Cervera volien consolidar la solidesa mostrada en les dos victòries com a locals, aconseguint la primera lluny de la Segarra.

El partit començava amb un ràpid 6-0 per les barcelonines, domini que mantindrien durant tot el primer període, mentre les visitants no trobaven el ritme adequat i només aconseguien mantenir-se dins el partit a base de lluita i coratge. Així, amb tres triples en aquests primers deu minuts de les locals, el marcador reflectia un clar 17 a 12.

En el segon quart, les cerverines ràpidament aconseguiren controlar el ritme del partit gràcies a una gran defensa i atacs mes llargs i ben treballats. Així, al minut 16 empataven el partit a 24 i amb un parcial de 11-21 deixaven el marcador amb 28-33 al descans.

A la represa, uns grans minuts de bàsquet ofensiu dels dos equips portaven al Cervera a ampliar la diferència fins als nou punts, que aconseguien mantenir malgrat una sèrie de pilotes perdudes als darrers instants del tercer període i deixaven el marcador amb 42-51.

L’últim quart s’iniciava amb una defensa zonal de les locals que dificultava l’atac visitant. Parcial de 9-3 en quatre minuts igualava el partit. Dos triples de les visitants donaven oxigen a les cerverines que encara hagueren d’aguantar un últim esforç de les locals que es tornaren a posar a només 3 punts en l’últim minut, instant en que les cerverines sentenciaren ara si el partit amb una cistella de 2 punts i els tirs lliures finals, deixant el marcador amb el 59-70 final.