Sènior Femení: Crònica del partit del sènior Femení CB Cervera-Joventut Les Corts

Després de tres victòries seguides l’equip de Cervera arribava amb bon moment a la cinquena jornada. Enfront per això, un Joventut Les Corts amb un molt bon ritme físic va deixar clar de seguida que la quarta victòria de les cerverines seria molt i molt complicada.

Un primer quart igualat en que les diferències no sobrepassaven els dos punts en els dos equips, per acabar amb 11-13 per les visitants. En el segon es mantenia la mateixa tònica, i després d’una pilota perduda a pocs segons d’arribar al descans per part de les locals, deixava una cistella fàcil per les barcelonines per finalitzar amb 23-27.

A la represa un dur parcial de 2-11 per les visitants en una mala arrencada del Cervera, va ser ja una llosa massa gran pel que quedava de partit. El quart acabaria amb 37-47, després d’una petita recuperació de les locals. El darrer període mantindria la igualtat però també la diferència en el marcador fins al 53-66 final, després que les cerverines ho intentessin tot per remuntar però sense èxit.

Cal destacat els 18 tirs lliures fallats per les locals que amb una mica mes d’encert, hauria portat el partit a un final molt mes ajustat.