Sènior Femení: crònica del partit CB Cervera contra Lluïsos de Gràcia

Des del primer minut es va veure que les cerverines sortien ben concentrades i amb ganes de refer-se de la derrota en la primera jornada de lliga. Un primer parcial de 16-10 en el primer període demostrava un joc fluid en atac i una bona defensa.

La tònica seguia al segon quart, amb continues rotacions en la banqueta del Cervera que permetien mantenir la intensitat al darrere i córrer algun contraatac. Així al descans el marcador reflectia un 28-14 que donava tranquil·litat.

En la represa, la zona plantejada per l’equip de Gràcia, plantejava seriosos problemes a les locals que van veure retallada la diferència fins a només 5 punts. A partir d’aquí, un parell de contraatacs i un triple sobre la botzina en un final de possessió, van empènyer les locals cap a una còmoda victòria en l’últim quart. Així, mentre el tercer quart es tancava amb empat a 11 en l’últim el Cervera s’imposava a plaer per 20-9, fins al resultat final de 59-34.