Cadet Masculí Negre: CB Cervera 77 - CB Bellpuig 59

Victòria del cadet masculí negre davant el CB. Bellpuig per 77 a 59 en un partit que s’ha caracteritzat per una defensa intensa i pressionant per part del equip local que no ha minvat durant pràcticament els 40 minuts de joc. En el primer període l’encert no ha estat òptim per cap dels dos equips i això ha provocat un marcador baix i igualat. Pel que fa al segon període, un gran nombre de contraatacs seguits han posat el cadet masculí del CB. Cervera Mobel Linea davant del marcador per 42-25 al final de la primera mitja part. Aquesta diferència considerar que s’ha mantingut durant els dos quarts restants amb anotacions similars per ambdós equips. Finalment, només destacar la bona actitud que han mostrat els jugadors locals durant el transcurs del match, aconseguint d’aquesta manera la primera victòria dels dos partits disputats en aquesta primera fase del grup 1 del cadet promoció de Lleida.
Períodes: 1r quart (11-6), 2n quart (31-19), 3r quart (19-14) i 4t quart (16-20)