Sènior Femení: CB Sant Andreu A 53 Vs CB Cervera Mobel Linea 63

Treballada i merescuda victòria en l’últim partit de la lliga que situa a les cerverines en quarta posició amb un balanç total de 20 victòries i 10 derrotes.

A excepció de la cistella inicial de les de Sant Andreu, el partit va estar en tot moment sota control cerverí. Així, a la fi del primer quart el resultat era de 8-14 i la bona circulació de pilota i l’encert des de la línea de triples van fer que l’avantatge anés augmentant per arribar a la mitja part amb un marcador de 17-30.

El tercer quart continuà amb la mateix tònica que els dos anteriors que permetia a les de Joan Majà iniciar l’últim i decisiu període amb una bona renda. Malgrat que les locals van intentar retallar les distàncies a base de triples (cinc en aquest parcial), les cerverines es van endur la victòria per 10 punts de diferència, 53-63.

Sens dubte una molt bona manera d’acabar la temporada i acomiadar persones que l’any que ve no seguiran dins el sènior. Gràcies a vosaltres per aquests magnífics anys i gràcies a les júniors que han estat unes sèniors més dins l’equip.

Anotacions: Júlia Marsol, Vero Júlvez (25), Esther Martínez (5), Montse Bacardit (5), Júlia Calafell (2), Marta Trilla (2), Xènia Freixas (6), Laura Martínez (9),Yolanda Ruíz (9) i Núria Farran.

Parcials: 8-14 / 9-16 / 7-12 i 29-21