Sènior Femení: CB Cervera Mobel Linea 37 vs CB Balaguer A 45

Derrota en l’últim partit a casa de la temporada contra el segon classificat, equip que amb aquesta victòria ha aconseguit l’ascens a primera.

El partit va començar amb un alt nivell d’encert i les cerverines s’imposaven al primer quart per 15-13. A partir d’aquí la història va ser completament diferent, les balaguerines van capgirar el marcador per arribar al descans amb un igualat, 24-28.

A la represa, les poques idees en atac van col·lapsar a les locals que veien com a falta d’un període el resultat era de 30-43. En l’últim, el Cervera no va tirar la tovallola i va retallar diferències deixant només amb una cistella a les visitants, però no va ser suficient i va acabar perdent per 37-45.

El proper cap de setmana, disputen l’últim partit de lliga a la pista del Sant Andreu on esperen tornar amb una victòria.

Felicitar al CB Balaguer pel merescut ascens a primera catalana.

Anotacions: Vero Júlvez (8), Esther Martínez (1), Montse Bacardit (4), Júlia Calafell, Marta Trilla, Xènia Freixas (6), Laura Martínez (10) , Yolanda Ruíz (5), Núria Farran (1) i Ester Freixes (2).

Parcials: 15-13 / 9-15 / 6-15 i 7-2