Júnior Femení: CB Cervera Mobel Linea 51 - AE Sant Andreu De Natzaret Groc 44

Bona victòria del conjunt cerverí davant un rival amb el qual havien perdut en la primera volta i que es jugava les seves opcions d'entrar a fases. Màxima igualtat en els dos primers períodes arribant al descans amb un ajustat 19 a 18. Les locals no acabaven de dominar el rebot i permetien a les visitants anotar dins la pintura després de segones i terceres opcions d'atac. A la repressa les diferències eren mínimes però un parcial de 8 a 0 en els darrers dos minuts per part local, donaven ales a les cerverines que encaraven el darrer quart amb un favorable 36 a 30. En el darrer període les visitants retallaven diferències però les cerverines contestaven a base de triples que van ser decisius en els moments claus. Al final, nova victòria del Cervera que depen de si mateix en la darrera jornada per aconseguir la segona plaça del grup i encarar les fases d'interterritorial.

Per part del CB Cervera van jugar: Terribas, Aldoma (12), Alsina (11), Calafell (9), Mas (6), Marsol (5), Farran (8) i Bellaubí.