Infantil Femení Verd: C.B. Balaguer 57 – C.B. Cervera Mobel Linea 54

Les noies de l’infantil verd es classifiquen contra pronòstic per jugar la final a 4 provincial.

Les cerverines es desplaçaven a la capital de la Noguera amb una renda de vuit punts aconseguida en el partit d’anada. Tot i així, sabien que no seria un partit fàcil. El matx va començar amb un bon parcial de les de Cervera, sorprenent amb un 3 a 10, però de seguida es va igualar finalitzant el primer quart amb les balaguerines per sobre 11 a 10. El segon període va estar més igualat però les visitants van aconseguir marxar al descans amb una renda de quatre punts, 22 a 26.

A la represa l’intercanvi de cistelles i de domini en el marcador va ser constant i al finalitzar el quart eren les de Balaguer les que anaven per davant, 37 a 35. L’últim període les de la Noguera van realitzar els millors minuts del partit, i tot i que les cerverines no afluixaven, veien perillar l’eliminatòria quan a falta d’un minut les jugadores locals guanyaven per onze punts. Però dos tirs lliures i una cistella per part de les cerverines les tornaven a posar a set punts. Les de Balaguer van tenir l’oportunitat d’endur-se l’eliminatòria disposant de dos tirs lliures, però la conversió de només un, va portar el partit a la pròrroga.

El període extra de tres minuts va ser de nervis, però un millor encert de les jugadores de Cervera els va donar la diferència suficient per endur-se l’eliminatòria, tot i perdre de tres punts. Sens dubte un gran partit jugat per part dels dos equips i que l’afició va poder gaudir i patir amb nosaltres.

Ara toca disfrutar de la cirereta del pastís que serà disputar la final a 4 a la Seu el dissabte 16 de maig a les 12h. En cas de passar es jugaria la final a la tarda del mateix dissabte. Enhorabona noies!