Sènior Femení: Remacat SA Súria 66 Vs CB Cervera Mobel Linea 64

Dura derrota després d’una bona ratxa de bons resultats contra un equip de la part baixa de la classificació.

Un mal inici amb un parcial de 16-2 al minut 6 de partit va fer que les cerverines anessin tota l’estona a remolc en el marcador. Malgrat no oferir el seu millor joc, el resultat al descans era de 33 a 29 amb tot per decidir.

A la represa, les visitants van arribar a empatar el partit a 35 i a 49, però no van ser capaces de donar la volta al marcador. D'aquesta manera s'arribava a l’últim quart amb 51-49. En aquest, un parcial de 12 a 3 va fer que les del Bages es tornessin a allunyar en el marcador. Tot i això, les cerverines van tenir opcions fins a l’últim moment en un llançament que no va entrar.

Queden tres jornades de lliga on reben el primer, el segon i el cinquè classificat. Caldrà treballar de valent si volen tenir opcions de fer fases.

Anotacions: Vero Júlvez (17), Esther Martínez (3), Montse Bacardit (6), Júlia Calafell (6), Marta Trilla (5), Júlia Marsol (2), Xènia Freixas (18), Laura Martínez (4), Yolanda Ruíz (1) i Núria Farran (2).

Parcials: 17-11 / 16-18 / 18-20 i 15-15