Sènior Femení: CB Cornellà B 48 vs CB Cervera Mobel Linea 58

Important i treballada victòria després de les vacances de setmana santa a casa del tercer classificat.

Un inici de partit molt igualat i amb alternances de pocs punts feia que s’arribés a la fi del primer període amb el resultat de 12-10. En el segon, la igualtat va continuar i petits avantatges de l’equip local es veien compensats per les cerverines. Això feia que s’arribés a la mitja part amb un ajustat 26-23 però amb molt bones sensacions i bon ritme de partit.

A la represa, un major encert i tres triples consecutius posaven per davant al Cervera. Es començava l’últim període amb un favorable 39-41, avantatge que les de la Segarra ja no van deixar i van anar ampliant per acabar guanyant el partit per 48 a 58.

Amb aquesta victòria, les cerverines empaten a la classificació amb el Cornellà i estan a una victòria del segon classificat. La propera setmana reben a casa al Castellbisbal, equip que va posar les coses molt difícils a la primera volta.

Anotacions: Clara Mas (6), Júlia Marsol (4), Vero Júlvez (7), Esther Martínez (2), Montse Bacardit (2), Marta Trilla (4), Xènia Freixas (22), Laura Martínez (7), Yolanda Ruíz i Ester Freixes (4).

Parcials: 12-10 / 14-13 / 13-18 i 9-17
Amb la tecnologia de Blogger.