Sènior Femení: CB Cervera Mobel Linea 52 vs Autoescola Racc Castellbisbal 44

Important i treballada victòria contra un equip que no va posar les coses gens fàcils a les cerverines.

A excepció del primer parcial de 0-4 les cerverines van anar sempre per davant en el marcador en un partit que va ser molt intens i amb un alt ritme de joc.

El primer quart va acabar amb un parcial d’11 a 8 i una excel·lent defensa en el segon deixava amb només dos punts de camp al Castellbisbal per arribar a la mitja part amb una cistella sobre la botzina i amb l’avantatge de 9 punts, 24-13.

A la represa, un mal tercer període donava esperances al Castellbisbal que es posava a només 6 punts en l’últim i definitiu, 37-31. En aquest les visitants, van arribar a empatar a 40, però un triple va tornar a donar oxigen a les cerverines que acabarien guanyant el partit per 52-44.

A falta de quatre jornades per acabar la lliga, les cerverines es posen terceres en solitari a la classificació. La propera setmana es desplacen a la pista del Súria que està fent molt bona segona volta.

Anotacions: Clara Mas, Vero Júlvez (2), Esther Martínez (4), Montse Bacardit (1), Marta Trilla (4), Júlia Marsol (2), Xènia Freixas (16), Laura Martínez (14), Yolanda Ruíz (3) i Núria Farran (6).

Parcials: 11-8 / 13-5 / 13-18 i 15-13
Amb la tecnologia de Blogger.