Cadet Femení: C.B.Tremp 26 - C.B.Cervera Mobel Linea 73

Partit marcat per les baixes, ja que faltaven fins a 5 jugadores de l’equip per diferents motius i això va implicar que només anessin a jugar 7 jugadores en un dels desplaçaments més llargs de la segona fase.

Tot i això les cerverines van respondre perfectament al que se’ls hi va demanar. Amb una bona sortida i un parcial de 9-0 inicial van agafar el comanament del partit i el ritme del mateix. 6-14 al final del 1er quart. El segon quart va estar marcat per la gran quantitat d’errades no forçades de les visitants, que van aprofitar les jugadores del Tremp per apropar-se una mica en el marcador, tot i això uns últims 3 minuts bons de les cerverines fan arribar el partit a la mitja part amb el resultat de 15-28.

En la segona part no hi va haver color, les jugadores del C.B.Cervera van sortir molt millor, i mica en mica es van anar imposant en tots els aspectes de joc i van eixamplar cada vegada més la diferència en el marcador fins arribar al resultat final de 26-73.

Parcials: 1er: 6-14; 2ón 15-28 (9-14); 3er 21-47 (6-19); 4art 26-73 (5-26)

Van jugar pel C.B.Cervera: Ariadna Vicente (9), Júlia Felip (20), Núria Roqué (4), Ester Martínez (6), Ainoa Bastante (10), Judit Corbera (14), Marta Serés (10).

Absents: Àngela Armengol, Míriam Cortadelles, Núria Gorro, Ona Riu i Cèlia Fonoll