Cadet Femení: B.A.C. Agramunt 2 - C.B.Cervera Mobel Linea 52

Victòria del cadet femení en un partit amb molt poca història. Un parcial de 0-25 en el primer quart va fer que els visitants juguessin a plaer durant tot el partit, i que tanquessin el marcador en el minut 3 del 3er període amb el resultat de 2-52.

Queden dues jornades per acabar la temporada, en les que l’equip s’ha d’enfrontar a rivals directes per accedir a la segona posició que dona accés a la final a quatre, ara toca treballar i esperar que aquest treball doni el premi esperat i es pugui jugar les semifinals del campionat.

Parcials: 1er: 0-25; 2ón 2-17 (2-42); 3er 0-10 (2-52 minut 3)

Van jugar pel C.B.Cervera: Ariadna Vicente (2), Júlia Felip (6), Núria Roqué (7), Míriam Cortadellas (10), Ona Riu (8), Cèlia Fonoll (2), Ester Martínez (4), Ainoa Bastante (2), Judit Corbera (8), Marta Serés (2), angela Armengol (1).

Lesionada: Núria Gorro