Cadet Femení: Acle Guissona 34 - C.B.Cervera Mobel Linea 37

Partit molt igualat el jugat aquest cap de setmana pel Cadet Femení cerverí, i tot i que el marcador va ser molt ajustat, en tot moment van tenir el control del partit i del marcador.

Tot i un començament amb molts dubtes i moltes errades no forçades, les cerverines van llegir millor el partit i va veure que el ritme havia de ser molt alt en defensa i contraatac per trencar la defensa zonal de les locals. Tot i manar en el marcador. Masses errors i percentatges molt baixos de tir van fer que s’arribés a la mitja part amb el resultat de 19-20 favorable.

La segona part va continuar amb la mateixa tònica tant de marcador ajustat com de masses errors per part dels dos equips. Tot i això en el minut 5 del quart període les visitants van aconseguir la màxima renda del partit que va ser de 7 punts i que després van saber gestionar per arribar al final del partit amb el resultat de 34-37.

Parcials: 1r: 9-16; 2n 19-20 (10-4); 3r 26-33 (7-13); 4rt 34-37 (8-4)

Van jugar pel C.B.Cervera: Júlia Felip (1), Núria Roqué (4), Núria Gorro, Gisela Vazquez (7), Ona Riu (12), Cèlia Fonoll (5), Carla Calafell (5), Ainoa Bastante (2), Marta Serés (1).

Lesionada: Ariadna Vicente
Absents: Àngela Armengol, Míriam Cortadelles, Ester Martínez i Judit Corbera