Sènior Femení: CB Cervera 60 vs CB Lleida 47

Les cerverines van tornar a superar al CB Lleida en el primer partit de la segona volta de lliga. El partit va començar amb un ritme molt baix on el Cervera no s’acabava de sentir còmode a pista, malgrat tot, es van endur el primer parcial per 13-8. En el segon quart, un Cervera amb poca actitud defensiva va posar les coses fàcils a les lleidatanes que van aconseguir capgirar el marcador i arribar al descans 30-32.

A la represa, les sensacions eren diferents encara que el parcial fos igualat i s’arribés a l’últim i decisiu període amb tot per decidir, 43-45. En aquest, una millor actitud defensiva (el Lleida només va anotar dos punts) i bones transicions per aconseguir cistelles còmodes feien que el Cervera s’emportés el partit per 60-47.

Destacar altre cop la gran aportació de les júniors encapçalades per Clara Mas així com també l’anotació de Laura Martínez i Marta Trilla.

Amb aquesta victòria les cerverines es situen en quarta posició. El proper cap de setmana es desplacen a la pista del Barça, últim classificat però equip molt jove que de ben segur no posarà les coses fàcils a les de la Segarra.

Anotacions: Clara Mas (10), Vero Júlvez, Esther Martínez, Montse Bacardit (8), Júlia Calafell (1), Marta Trilla (18), Júlia Marsol (2), Xènia Freixas (8), Laura Martínez (13), Yolanda Ruíz i Núria Farran.

Parcials: 13-8 / 17-24 / 13-13 i 17-2