Júnior Femení: Club Bàsquet Cervera 54 - Lindis CB Lleida Blanc 47

Victòria de l'equip cerverí en el derbi lleidatà en un partit que va tenir dues cares molt diferenciades.

El partit d'anada es va resoldre amb victòria per les cerverines per 4 punts de diferència i, conscients de la dificultat del matx, les locals van fer una molt bona sortida. Gràcies a una bona defensa i una efectivitat molt gran en el llançament exterior van començar posant terra de per mig, 17 a 3 a la fi del primer període. Les visitants es veien col·lapsades i gairebé només eren capaces d'anotar des de la línia del tir lliure, 28 a 11 al descans.

En el tercer període però les coses van canviar per complet. Les cerverines van mantenir el seu nivell ofensiu anotant 16 punts però un pèssim balanç defensiu va fer que encaixessin 24 punts d'un rival que retallava distàncies gràcies a ràpides transicions ofensives, 44 a 35. En l'inici del darrer període les visitants van mantenir la zona proposada des de l'inici del partit i van aconseguir posar-se per davant en el marcador, 46 a 47 a falta de dos minuts. A partir d'aquest moment, un parcial de 8 a 0 favorable a les cerverines feia que la victòria es quedés a casa.

Per part del Cervera van jugar: Terribas (3), Aldomà (6), Alsina ( 14), Calafell (4), Mas (6), Marsol (2), De Dios (5), Trilla (10), Farran (4) i Bellaubí. No va jugar per lesió Paula Vila