Cadet Femení: Ceng Fusteria Jesús 14 - C.B.Cervera 65

Nova victòria del Cadet Femení del C.B.Cervera en un partit molt plàcid en el que en cap moment les jugadores locals van inquietar a les cerverines. Una excel·lent sortida visitant, molt concentrades i intenses, posa un parcial de 0-14 en els 4 primers minuts, a partir d’aquí les cerverines van jugar a plaer durant tota la primera part, arribant a la mitja part amb el resultat de 11-48 favorable.

En l’inici del tercer quart la història va ser la mateixa, en cinc minuts de joc les jugadores del C.B.Cervera ja havien superat els 50 punts d’avantatge i per tant es va tancar el marcador. A partir d’aquí tot i el relaxament la superioritat va continuar i van seguir treballant fins al final del partit arribant amb el resultat de 14-65.

Parcials: 1er: 6-24; 2ón 11-48 (5-24); 3er 14-65 (3-17 minut 5)

Van jugar pel C.B.Cervera: Júlia Felip (6), Núria Roqué (4), Núria Gorro (4), Míriam Cortadellas (2), Ona Riu (14), Cèlia Fonoll (7), Ester Martínez, Ainoa Bastante (2), Judit Corbera (20), Marta Serés (6).

Lesionada: Ariadna Vicente
Absent: Àngela Armengol