Cadet Femení: C.B.Cervera Mobel Linea 65 – B.A.C. Agramunt 15

Victòria plàcida i sense cap mena de pal·liatiu d’un Cervera molt superior i que ja només començar el partit tenia molt clar que aquest era un partit on l’objectiu era guanyar i intentar tancar el marcador als 50 punts de diferència. Això es va aconseguir en el primer minut del tercer quart establint el resultat de 65 a 15.

Després d’aquestes últimes tres victòries sobrades de l’equip, arriben els partits importants on sabrem exactament on estem dins el grup, El primer d’aquests partits és el proper dissabte a la pista del Guissona on es preveu un partit molt igualat.

Parcials: 1er: 29-8; 2ón 59-15 (30-7); 3er 65-15 (6-0 minut 1)

Van jugar pel C.B.Cervera: Júlia Felip (13), Núria Roqué (6), Núria Gorro (4), Míriam Cortadellas (1), Ona Riu (4), Cèlia Fonoll (5), Ester Martínez (6), Ainoa Bastante (8), Judit Corbera (14), Marta Serés (2), Angela Armengol (2).

Lesionada: Ariadna Vicente