Cadet Femení: C.B.Cervera 59 – C.B.Tremp 9

Primera victòria del Cadet Femení del C.B.Cervera en aquesta segona fase contra un dèbil Tremp que en cap moment va oposar resistència.

Ja de bon començament va quedar clar que aquesta vegada les cerverines serien superiors al seu rival, i amb un parcial de 21-0 en el primer quart, pràcticament van sentenciar el partit. Tot i que a l’inici del segon quart va semblar que les visitats reaccionaven, s’arriba a la mitja part amb el clar resultat de 34-6.

La segona part va ser la mateixa història, un Cervera molt superior que mica en mica va anar eixamplant les diferències fins a tancar el marcador amb el resultat de 59-9 en el minut quatre de quart període.

Esperem que aquesta victòria serveixi per esperonar a les jugadores per treballar més i millor.

Van jugar pel C.B.Cervera: Júlia Felip (1), Núria Roqué (8), Núria Gorro (6), Míriam Cortadellas (6), Ona Riu (2), Cèlia Fonoll (2), Ester Martínez (2), Ainoa Bastante (3), Judit Corbera (10), Marta Serés (13), Angela Armengol (6).

Lesionada: Ariadna Vicente