Sènior Femení: CB Cervera 57 vs CB Sant Andreu 47

Partit molt seriós del Cervera que venia d’encaixar dues derrotes consecutives contra els dos primers classificats i ara s’enfrontava al tercer. El matx va ser força intens i després d’una bona sortida de les cerverines les jugadores visitants es tornaven a apropar al marcador i, fins i tot, van arribar a anar per davant en l’inici del segon quart però les locals es van sobreposar i s’arribava a la mitja part amb el resultat ajustat de 21-22.

A la represa el Cervera va sortir més concentrat i s’intentava allunyar en el marcador, però a base de triples (10 en tot el partit) el Sant Andreu es mantenia dins del partit. S’arribava a l’inici de l’últim quart amb el marcador de 40-37. En aquest, una petita renda de 9 punts a favor de les cerverines al minut 6 deixava el partit força encarrilat. Malgrat això, a base de triples i de tirs lliures (Sant Andreu no va aconseguir cap cistella de 2 a la segona part), el partit no es va acabar decidint fins al final, 57-47.

Destacar la gran aportació de les júniors Júlia Calafell i Júlia Marsol així com també els bons minuts de Laura Martínez i Marta Trilla.

Amb aquesta victòria s’acaba la primera volta de la lliga on els cerverines acaben a la cinquena posició. El proper cap de setmana tornen a jugar a casa, aquest cop derbi contra el CB Lleida. El partit serà dissabte a les 20:00h i esperen rebre el suport de l’afició que les torni a empènyer cap a la victòria.

Anotacions: Vero Júlvez (2), Esther Martínez, Montse Bacardit, Júlia Calafell (4), Marta Trilla (12), Júlia Marsol (6), Xènia Freixas (10), Laura Martínez (18), Yolanda Ruíz (4), Núria Farran i Ester Freixes (1).

Parcials: 14-13 / 7-9 / 19-14 i 17-11